MANGE ÅRS ERFARING INDENFOR MURER- OG KLOAKARBEJDE!

Fliser & klinker Viborg & omegn

Præcist og solidt arbejde med fliser og klinker nær Viborg

Hos Murer & Aut. Kloakmester Kurt Sørensen I/S kan vi tilbyde alt inden for flise- og klinkearbejde. Vi har mange års erfaring med reparation og udskiftning af fliser og klinker, og vi har stor fokus på præcision og solidt håndværk når det kommer til fliser og klinker.

Er du privatkunde?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at reparere eller lægge nye fliser i dit hjem. Har du endnu ikke fået anskaffet fliserne, som skal opsættes, skal du ikke bekymre dig. Vi har gode indkøbsaftaler og kan rådgive dig omkring dit valg, så du vælger de helt rigtige fliser. Vi ser især en interesse for store fliser og klinker i øjeblikket.

Har du udset dig nogle bestemte fliser andetsteds, kan vi også være behjælpelige med hjemkøb. Vi gør det hele til en nem proces for dig og tager os af alt det praktiske.

Er du erhvervskunde?

Vi har udført flisearbejde for en lang række forskellige erhvervskunder, selskaber og institutioner i Viborg og nærområdet, og opgaverne spænder bredt. Vi bliver især kontaktet i forbindelse med fraflytning, hvor boligselskaber skal have istandsat en lejlighed, inden den nye beboer flytter ind.

Kontakt os for et tilbud på opgaver med fliser og klinker

Ønsker du mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit fliseprojekt, så kontakt os og få samtidigt et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Du kan ringe på telefon 29 44 78 44 (Kurt) / 40 83 32 89 (Henrik) eller skrive via mail kurt@kurt-sorensen.dk.

Drejer det sig om flisearbejde i forbindelse med nybyg/ombygning, kan du læse mere om vores mureropgaver.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.


    Menu