MANGE ÅRS ERFARING INDENFOR MURER- OG KLOAKARBEJDE!

Murer Viborg & omegn

Kvalitetsbevidst og serviceorienteret murer

Vi hjælper dig med alle typer mureropgaver. Sammen udarbejder vi en plan, så du er sikret en løsning, der opfylder netop dine ønsker og behov. Vi vejleder og rådgiver dig gennem hele processen, fra start til slut.

Vi tilstræber altid at levere den mest optimale løsning, som kan leve op til dine forventninger. Du kan også regne med, at vi overholder alle de aftalte deadlines og priser. Det er nemlig vigtigt for os, at du ikke kun er tilfreds med det færdige resultat, men også med vores samarbejde og vores service gennem hele forløbet.

Murerarbejde for privatkunder

Vi udfører al slags murerarbejde for privatkunder inden for bl.a.:

  • Nybyg
  • Tilbyg
  • Ombyg
  • Renovering

Skal du fx have tilbygget et ekstra badeværelse, kan du læse mere om vores løsninger til et nyt badeværelse her

Murerarbejde for erhvervskunder

Vi har solid erfaring med mange forskellige typer mureropgaver for erhvervskunder, fra vedligeholdelse til renovering og tilbygning. Vi  har bl.a. stået for tilbygningen af en lagerhal, skiftet mursten for et boligselskab og omfuget en hel boligblok.

Kontakt os hvis du har brug for en murer nær Viborg

Vi vil meget gerne hjælpe dig med din mureropgave i Viborg og omegn. Ring til os på telefon 29 44 78 44 eller 40 83 32 89 eller skriv en mail til kurt@kurt-sorensen.dk. Vi besvarer med glæde enhver slags henvendelse.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.


    Menu