Alment murerarbejde

Murer i Skive, Viborg og omegn

Kvalitetsbevidst og serviceorienteret murer

Søger du en dygtig murer? Sammen udarbejder vi en plan, så du er sikret en løsning, der opfylder netop dine ønsker og behov. Vi vejleder og rådgiver dig gennem hele processen, fra start til slut.

Vi tilstræber altid at levere den mest optimale løsning, som kan leve op til dine forventninger. Du kan også regne med, at vi overholder alle de aftalte deadlines og priser. Det er nemlig vigtigt for os, at du ikke kun er tilfreds med det færdige resultat, men også med vores samarbejde og vores service gennem hele forløbet.

Murerarbejde for privatkunder

Vi udfører al slags murerarbejde for privatkunder inden for bl.A.:

Nybyg
Tilbyg
Ombyg
Renovering

Skal du fx have tilbygget et ekstra badeværelse, kan du læse mere om vores løsninger til et nyt badeværelse her

Murerarbejde for erhvervskunder

Vi har solid erfaring med mange forskellige typer mureropgaver for erhvervskunder, fra vedligeholdelse til renovering og tilbygning. Vi har bl.A. Stået for tilbygningen af en lagerhal, skiftet mursten for et boligselskab og omfuget en hel boligblok.

Kontakt os hvis du har brug for en murer nær viborg

Vi vil meget gerne hjælpe dig med din mureropgave I viborg og omegn. Ring til os på telefon (+45) 29 44 78 44 eller (+45) 40 83 32 89 eller skriv en mail til kurt@kurt-sorensen.dk. Vi besvarer med glæde enhver slags henvendelse.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag