MANGE ÅRS ERFARING INDENFOR MURER- OG KLOAKARBEJDE!

Facaderenovering Viborg & omegn

Vi er specialister i facaderenovering

Er der revner i murværket eller i soklerne på din facade, kan vi sagtens løse disse problemer for dig. Vi istandsætter din facade med langtidsholdbare resultater. Vi er eksperter i facaderenovering, så du er garanteret et ordentligt stykke arbejde.

Renovering af facader hos private

Er facaden på dit hjem slidt eller misligholdt, kan det være tid til en facaderenovering. Det vil øge både husets udseende og dets værdi. Vi tilbyder bl.a. vandskuring og pudsning, så facaden igen kan fremstå pæn og nydelig.

Renovering af facader hos erhvervskunder

Hos Murer & Aut. Kloakmester Kurt Sørensen har vi stor erfaring med facaderenovering af ejendomme. Vi har bl.a. stået for omfugning af en hel blok for et boligselskab og pudset facader for mange andre.

Er du interesseret i at vide, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, institution eller selskab, fortæller vi gerne mere om vores arbejde.

Ring eller skriv til os

Du er meget velkommen til at ringe til enten Kurt på telefon 29 44 78 44 eller til Henrik på telefon 40 83 32 89. Du kan også skrive en mail til os på kurt@kurt-sorensen.dk. Vi ser frem til et godt fremtidigt samarbejde.

Vi har beliggenhed i Højslev nær Viborg – se vores adresse her.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.


    Menu