Facaderenovering

Facaderenovering  i Skive, Viborg og omegn

Vi er specialister I facaderenovering

Er der revner I murværket eller I soklerne på din facade, kan vi sagtens løse disse problemer for dig. Vi istandsætter din facade med langtidsholdbare resultater. Vi er eksperter I facaderenovering, så du er garanteret et ordentligt stykke arbejde. Vi udfører facaderenovering i Skive, viborg og omegn.

Renovering af facader hos private

Er facaden på dit hjem slidt eller misligholdt, kan det være tid til en facaderenovering. Det vil øge både husets udseende og dets værdi. Vi tilbyder bl.a. Vandskuring og pudsning, så facaden igen kan fremstå pæn og nydelig.

Renovering af facader hos erhvervskunder

Hos murer & aut. Kloakmester kurt sørensen har vi stor erfaring med facaderenovering af ejendomme. Vi har bl.a. Stået for omfugning af en hel blok for et boligselskab og pudset facader for mange andre.

Er du interesseret I at vide, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, institution eller selskab? Så er du velkommen til at kontakte os, så fortæller vi gerne mere om vores arbejde.

Ring eller skriv til os

Har du begov hov for facaderenovering i Skive,Viborg eller omegn? Så er du meget velkommen til at ringe til enten kurt på telefon (+45) 29 44 78 44 eller til henrik på telefon (+45) 40 83 32 89. Du kan også skrive en mail til os på kurt@kurt-sorensen.dk. Vi ser frem til et godt fremtidigt samarbejde.

Vi har beliggenhed I højslev nær viborg og Skive – se vores adresse her.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag