Fliser og klinker

Fliser og klinker i Skive, Viborg og omegn

Præcist og solidt arbejde med klinker og fliser nær Viborg

Hos murer & aut. Kloakmester kurt sørensen I/S kan vi tilbyde alt inden for flise- og klinkearbejde. Vi har mange års erfaring med reparation og udskiftning af klinker og fliser i Viborg og omegn. Vi har stor fokus på præcision og solidt håndværk når det kommer til fliser og klinker.

Er du privatkunde?

Vi er altid klar til at hjælpe dig med at reparere eller lægge nye fliser I dit hjem. Har du endnu ikke fået anskaffet fliserne, som skal opsættes, skal du ikke bekymre dig. Vi har gode indkøbsaftaler og kan rådgive dig omkring dit valg, så du vælger de helt rigtige fliser. Vi ser især en interesse for store fliser og klinker I øjeblikket.

Har du udset dig nogle bestemte fliser andetsteds, kan vi også være behjælpelige med hjemkøb. Vi gør det hele til en nem proces for dig og tager os af alt det praktiske.

Er du erhvervskunde?

Vi har udført flisearbejde for en lang række forskellige erhvervskunder, selskaber og institutioner I viborg og nærområdet, og opgaverne spænder bredt. Vi bliver især kontaktet I forbindelse med fraflytning, hvor boligselskaber skal have istandsat en lejlighed, inden den nye beboer flytter ind.

Kontakt os for et tilbud på opgaver med fliser og klinker

Ønsker du mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit fliseprojekt, så kontakt os og få samtidigt et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Du kan ringe på telefon (+45) 29 44 78 44 (kurt) / (+45) 40 83 32 89 (henrik) eller skrive via mail kurt@kurt-sorensen.dk.

Drejer det sig om flisearbejde I forbindelse med nybyg/ombygning, kan du læse mere om vores mureropgaver.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag