MANGE ÅRS ERFARING INDENFOR MURER- OG KLOAKARBEJDE!

Kloakmester Viborg & omegn

Din lokale autoriserede kloakmester nær Viborg

Hos Murer & Aut. Kloakmester Kurt Sørensen i Højslev nær Viborg har vi styr på alt inden for kloakarbejde. Vi klarer bl.a. spuling, rensning af afløb og kloakseparering.

Med vores kloakkamera kan vi finde frem til fejl og skader, og med vores store faglige viden på området ved vi altid, hvordan et problem skal løses.

Effektivt kloakarbejde hos private

Gennem tiden er vi stødt på mange forskellige slags udfordringer hos vores private kunder, og vi har altid været i stand til at løse dem. Oftest drejer det sig om en tilstoppet kloak.

Uanset om opgaven indebærer spuling, rensning, reparation eller noget helt andet, er vi altid klar til at påtage os opgaven, som vi udfører med stor fokus på kvalitet og sikkerhed.

Kloakservice hos erhvervskunder

Vi udfører kloakarbejde for alle typer virksomheder og institutioner. Vi tilbyder bl.a. kloaksepareringer, hvor vi adskiller regn- og spildevand.

Med vores 30 år i branchen kan du trygt regne med, at vi udfører kvalitetsarbejde og gør alt for, at vores kunder er glade og tilfredse. Det er og har altid været vores hovedfokus.

Kontakt os allerede i dag

Har du problemer med kloakken, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring på telefon 29 44 78 44 (Kurt) eller 40 83 32 89 (Henrik). Du kan også skrive til os på mail kurt@kurt-sorensen.dk. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.


    Menu