MANGE ÅRS ERFARING INDENFOR MURER- OG KLOAKARBEJDE!

Nyt badeværelse Viborg & omegn

Fra mindre renoveringer til totalløsninger

Du kan trygt lade os stå for hele dit badeværelsesprojekt uanset omfanget. Vi sørger for at tilkalde håndværkerne og alle de andre parter, så du kan bruge tiden på andre vigtige ting. Vi går naturligvis i dialog med dig, så arbejdet bliver udført præcist efter dine ønsker og behov.

God erfaring med privatkunder

Skal du have udvidet dit hjem med et ekstra badeværelse, eller er det blevet tid til at renovere det nuværende? Vi kan tilbyde alt fra renovering til nybyg for dig som privatkunde.

Vi kan også være behjælpelige med indretningsmulighederne. Vi ved, hvad der er fremme i tiden, uanset om du ønsker et moderne og stilrent badeværelse eller en mere landlig stil. Læs mere om vores arbejde med fliser og klinker her.

Drejer det sig om et stort badeværelse, har vi altid gode ideer til, hvordan du kan indrette det med god opbevaringsplads og dekorationer. Hvis du har et mindre badeværelse, kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af det begrænsede areal.

Tilfredse erhvervskunder i Viborg og omegn

Vi har gennem mange år serviceret erhvervskunder i forskellige brancher, som eksempelvis skal have udskiftet et par enkelte fliser eller istandsat et helt nyt badeværelse.

Uanset hvad opgaven går ud på, har vi høje krav til kvalitet og service, og vi tilstræber altid at levere et godt resultat. Arbejdet er ikke afsluttet, før du er tilfreds.

Kontakt os for mere information om nyt badeværelse

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. Ring til Kurt på telefon 29 44 78 44 eller Henrik på telefon 40 83 32 89. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi udfører primært arbejde i området omkring Viborg, men kører også gerne ud til kunder i andre byer.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.


    Menu