Nyt badeværelse

Nyt badeværelse i Skive, Viborg og omegn

Fra mindre renoveringer til totalløsninger

Overvejer du et nyt badeværelse i området omkring Viborg og Skive? Du kan trygt lade os stå for hele dit badeværelsesprojekt uanset omfanget. Vi sørger for at tilkalde håndværkerne og alle de andre parter, så du kan bruge tiden på andre vigtige ting. Vi går naturligvis I dialog med dig, så arbejdet bliver udført præcist efter dine ønsker og behov.

God erfaring med privatkunder

Skal du have udvidet dit hjem med et ekstra badeværelse, eller er det blevet tid til at renovere det nuværende? Vi kan tilbyde alt fra renovering til nybyg for dig som privatkunde.

Vi kan også være behjælpelige med indretningsmulighederne. Vi ved, hvad der er fremme I tiden, uanset om du ønsker et moderne og stilrent badeværelse eller en mere landlig stil. Læs mere om vores arbejde med fliser og klinker her.

Drejer det sig om et stort badeværelse, har vi altid gode ideer til, hvordan du kan indrette det med god opbevaringsplads og dekorationer. Hvis du har et mindre badeværelse, kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af det begrænsede areal.

Tilfredse erhvervskunder I viborg og omegn

Vi har gennem mange år serviceret erhvervskunder I forskellige brancher, som eksempelvis skal have udskiftet et par enkelte fliser eller istandsat et helt nyt badeværelse.

Uanset hvad opgaven går ud på, har vi høje krav til kvalitet og service, og vi tilstræber altid at levere et godt resultat. Arbejdet er ikke afsluttet, før du er tilfreds.

Kontakt os for mere information om nyt badeværelse

Har du spørgsmål til et nyt badeværelse eller renovering af badeværelse? Så er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information. Ring til kurt på telefon (+45) 29 44 78 44 eller henrik på telefon (+45) 40 83 32 89. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi udfører primært arbejde I området omkring viborg og skive, men kører også gerne ud til kunder I andre byer.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag